Základy francouzské cukrařiny I.

Francie je kolébkou těch nejlepších a nejvíc ikonických dezertů. Vše, co vzniklo ve Francii pak cukráři z celého světa promítli do své práce.
Tento kurz je věnován všem, kteří se chtějí podívat pod pokličku těm nejznámějším francouzským dezertům.

 

Na kurzu se naučíme:

Citronová tartaletka jejíž základ tvoří košíček ze sladkého těsta plněný kyselým krémem z citronového pyré a ozdobený sladkým sněhem z bílků.

 

Eclair s pomerančovým krémem základ tvoří odpalované těsto v tvaru banánku, který naplníme pomerančovým krémem a ozdobíme polevou z hořké čokolády.

 

Pekanový Paris-Brest dezert, který nesmí chybět v žádné francouzské cukrárně. Vznikl na počest cyklistického závodu mezi městy Paříž a Brest. V naší verzi bude ze šlehané pekanové ganache.

 

Carachoux odpalované těsto s krémem Chantilly

 

Dezert choux se jmenuje choux proto, že kuličky odpalovaného těsta připomínají hlávky zelí, které se francouzsky neřeknou nijak jinak než choux. K tomu sekané oříšky a krém Chantilly, který vzniká ze šlehačky a pořádné dávky vanilky. A máme klasický francouzský nedělní dezert.

 

Tento produkt je momentálně nedostupný.

0
    0
    Váš košík
    Košík je prázdnýNávrat do obchodu
      Calculate Shipping
      Použít kupón
        Produkty, které by se vám mohly líbit