Čokolády

Bean to bar čokoláda, anglický název, který v překladu znamená shrnutí cesty od bobu až k samotné tabulce. Je to jeden z nejlepších postupů výroby špičkové čokolády. A my pro vás máme právě výrobky připravované touto metodou. To znamená, že si nejprve vybereme ty nejkvalitnější čokoládové boby, které následně musí projít celým procesem výroby. Ať už sušením, tříděním, mletím, konšováním, temperací a nakonec výrobou jedinečné tabulky. Té, kterou nakonec držíte v ruce a ochutnáte. Každý krok vyžaduje svůj čas a výrobu nijak neurychlujeme. Vše má v životě svůj čas, a to stejné platí i ve světě čokolády. Vítejte.
Moji představu o čokoládě jsem spojila s těmi nejlepšími u nás, a to s Pražskou čokoládou. Jejich čokoláda přesně splňuje moji představu o tom, jak by měla čokoláda chutnat.

Aluna hořká čokoláda 66%
Složení: kakaové boby, kokosový cukr, kakaové máslo, aroma: extrakt z vanilky. Obsah kakaových součástí nejméně 66 %. Uchovávejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice v Pražské čokoládě.
Ocenění: 2 hvězdy Great Taste 2020

Aluna mléčná čokoláda 44%
Složení: kokosový cukr, kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, aroma: extrakt z vanilky. Obsah kakaových součástí nejméně 44 %. Vyrobeno ručně v České republice v Pražské čokoládě.
Ocenění: Nejvýše oceněná česká čokoláda na světové International Chocolate Awards

0
    0
    Váš nákup
    Váš košík je prázdnýDo obchodu