Základy francouzské cukrařiny II.

Francie je země, ve které v rámci cukrařiny vznikají po stovky let ty nejlahodnější chutě. Zároveň je to místo, kde je neodmyslitelnou částí každého hlavního pokrmu právě dezert. Společně se naučíme připravit ty nejvíce ikonické jako je tartaletka s mandlovým pečeným krémem, koláč azurového pobřeží s pomerančovým krémem, arašídové sušenky a créme brulée.

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity pěti účastníků.

5000 

2
  • Item added to cart
2
Váš košík
89+ lidí si tohle koupilo
260 
31+ lidí si tohle koupilo
330 
    Calculate Shipping
    Možnosti přepravy budou aktualizovány na stránce pokladny.
    Použít kupón